Voeg producten toe aan je winkelwagen om te beginnen met winkelen.
Gratis verzending v.a. €250Gratis verzending
Snelle levering 1-2 werkdagen1-2 werkdagen
24 maanden garantie24m garantie
45 dagen retourrecht45d retour
High-speed oven "CombiTurbo"
(4.8 - 156 reviews)
€7.229,75incl. BTW
Op voorraad, direct leverbaar!
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis verzending vanaf €250
24 maanden garantie
De HENDI High-speed oven "CombiTurbo" combineert magnetron-, convectie- en air impingement-technologieën voor resultaten die tot 15× sneller zijn dan dan een standaardoven Het 7,8"-touchscreen, het importeren van recepten via USB en maximaal 1.024 program
Veilig betalen
Product omschrijving
Behuizing gemaakt van robuust gepoedercoat koolstofstaal. 3 verwarmingstechnologieën: magnetron, convectie, air impingement Temperatuurbereik: 93 – 275 °C. Nauwkeurige vermogensaanpassing: ?– Magnetron: 0–100% (in stappen van 10%) ?– Convectie: 20–100% (in stappen van 10%) Geen ventilatieaansluiting vereist Intuïtief 7,8" touchscreen. Programmeren voor maximaal 1024 recepten, elk met maximaal 6 fasen. Timer tot 10 minuten per fase. USB-poort – snelle import en updates van recepten. Temperatuur in °C en °F. De ECO-modusfunctie helpt energie te besparen wanneer de oven is ingeschakeld maar niet aan het bakken is. 6 talen beschikbaar: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees. Kamerafmetingen: 313x(H)173 mm. Inbegrepen accessoires: ?– Pizzasteen: geschikt voor het bakken van pizza, focaccia, ovenschotels of brood. Het absorbeert en verdeelt de warmte gelijkmatig, voor een knapperige basis en perfect gebakken resultaten. ?– Bakplaten met anti-aanbaklaag: voorkomt dat voedsel blijft plakken, maakt schoonmaken gemakkelijker en is ideaal voor het bereiden van gefrituurde gerechten zonder dat er olie nodig is. ?– Roestvaststalen spatel: bestand tegen hoge temperaturen en intensief gebruik Maakt het veilig plaatsen en verwijderen van voedsel mogelijk, een onmisbaar hulpmiddel in de keuken. ?– Geperforeerde bakplaat met anti-aanbaklaag: ontworpen voor producten met een hoger vocht- of vetgehalte. De perforaties zorgen voor vrije circulatie van hete lucht, wat gelijkmatige bereiding en een krokante afwerking garandeert. ?– Bakplaat met anti-aanbaklaag: voor universeel bakken en opwarmen van verschillende soorten gerechten. angt sappen en vet op, terwijl de antiaanbaklaag zorgt voor makkelijk schoonmaken. ?– Rack: essentieel voor gebruik, geschikt voor alle soorten bereidingen. ?– Vork voor het optillen van de bodem: om te helpen bij het verwijderen van de ovenbodem.